VAKMANSCHAP VAN HOGE KWALITEIT

Bij Carool Installatiebedrijf optimaliseren we het leef- en werkklimaat van onze (eind)klanten door het toepassen van vakmanschap. Dit doen we samen met u. Want wij geloven dat iedere opdracht vraagt om maatwerk. Zo kunnen we u de beste oplossing bieden op het gebied van installatiewerk, dakbedekking en klimaatbeheersing.

Gewoon goed!

Onze installateurs hebben passie voor hun vak en leveren uitsluitend kwaliteit. Dat is niet voor niets. We zijn nuchter en zijn betrokken bij u en uw opdracht of vraagstuk. We zien het als onze taak om u te voorzien van praktisch advies en installatiewerk op maat. Oftewel, gewoon goed installatiewerk. Want alleen dan kunt u profiteren van een optimaal leef- en werkklimaat, voor uzelf en/of voor uw klanten

Bekijk onze bedrijfsfilm!

CAROOL INSTALLATIEBEDRIJF STAAT GARANT VOOR

KWALITEIT

Bij Carool Installatiebedrijf staat een kwalitatief goede dienstverlening centraal. Ook werken we uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en stellen we hoge eisen aan onze samenwerkende bedrijven.

VAKMANSCHAP

Door onze ruime ervaring in de branche kunnen wij met recht zeggen dat wij enkel ambachtelijk vakmanschap bieden. Dit geldt zowel voor grote verbouwingsprojecten als kleine reparaties.

BETROUWBAARHEID

Wij vinden een hoge mate van klanttevredenheid erg belangrijk. Daarom besteden wij veel zorg en aandacht aan het onderhouden van een goede klantrelatie. We zijn een betrouwbaar bedrijf voor onze klanten.

KOSTEN

Wij vinden dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom kunt u altijd rekenen op een scherpe prijsstelling. Wij bieden u dan ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.