Leroy Beekman

Eigenaar

Leroy maakt sinds 2008 deel uit van ons team en heeft de dagelijkse leiding in handen. We kennen de directeur/eigenaar als iemand die betrokken is bij iedere klus, klant en personeelslid. Leroy gaat altijd voor de beste kwaliteit en het mooiste resultaat. Hij verwacht veel van de mensen om hem heen, maar zijn meegaandheid en humor helpen te zorgen voor een goede balans en een prettige werksfeer.

Carool Vredegoor

Oud-eigenaar / zinkmeester

Wie Carool zegt, zegt installatietechniek. Wat wil je ook, met zo’n naam en staat van dienst? De voormalig eigenaar en oprichter (januari 2005) van het gelijknamige bedrijf kent zijn klanten, collega’s én zichzelf maar al te goed; na al die jaren kan hij nog steeds geen ‘nee’ zeggen. Het vinden van technische oplossingen is voor Carool het enige dat telt. Van stilzitten heeft deze zinkmeester nog nooit gehoord.

Joke Vredegoor

Administratie

‘De vrouw van’. Samen met Carool richtte zij in 2005 het bedrijf op. Joke is van alle markten thuis: administratie, planning, offertes en personeelszaken zijn haar op het lijf geschreven. Een echte duizendpoot; dit verklaart tevens het ontbreken van een officiële functietitel. Haar humor, klantgerichtheid, betrokkenheid én oplossingsgerichtheid kan iedereen waarderen. De vakantietrips die ze graag maakt met haar man, zijn haar dan ook van harte gegund!

Erwin Stufken

Werkvoorbereider / 1ste monteur

Erwin is de Benjamin onder de (1ste) monteurs. Dat neemt echter niet weg dat hij een berg aan ervaring heeft opgebouwd sinds hij in 2010 voor Carool werkt. Want werken, dat kan Erwin! Zijn loyaliteit aan het bedrijf vertaalt zich tevens in heel veel variatie in werkzaamheden, waaronder duurzame installatietechnieken. Eenmaal thuis gaat het klussen ‘rustig’ verder, als hij bijvoorbeeld aan zijn motor sleutelt.

Rob Bronzewijker

Werkvoorbereider / 1ste monteur

Rob trad in 2015 in dienst van Carool. Behalve een echte familieman, staat deze fijne collega en uitstekende 1ste monteur erom bekend een multi-inzetbare allrounder te zijn. Werkvoorbereider, loodgieter, dakwerk, zinkwerk; Rob is overal voor in en weet met alles wel raad! Het is dan ook juist de afwisseling en het bouwen van verschillende, mooie installaties voor de klant, waar hij het meeste plezier aan beleeft.

Jenneke Preuter

Administratie

Jenneke is typisch iemand waar je als klant en collega altijd op kunt rekenen. En dat is niet toevallig, gezien haar functie van administratief medewerkster (v.a. 2016). Jenneke gaat met cijfers, financiën en calculaties om alsof het haar tweede natuur is. Ze komt doorgaans rustig over, maar trekt in haar vrije tijd evengoed moeiteloos een snelle sprint richting het park. Met óf zonder sportschoenen en vriendinnen.

Cyriel Schiphorst

Service onderhoudsmonteur

Cyriel is vanaf 2017 heer en meester in onderhoud en service. Met cv-ketels kan hij lezen en schrijven. Geen dag is voor Cyriel hetzelfde. De service onderhoudsmonteur is 100% vertrouwd met de diversiteit in apparatuur en technieken. Is hij niet bezig cv-ketels zo efficiënt mogelijk af te stellen, dan maakt hij wel muziek. Of gaat vissen, wel zo ontspannen na een hele dag installeren, repareren en schoonmaken.

Ronald Hamer

1ste Monteur

Ronald is een enthousiaste 1e monteur en een zeer gewaardeerde collega. Sinds 2015 is hij de aangewezen man voor uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Alles wat met riool, gas, water en verwarming te maken heeft, behoort tot zijn specialiteit. Van deze veelzijdigheid leeft hij helemaal op. Al is tussendoor opladen geen overbodige luxe met zo’n drukke baan. Komt dat even goed uit dat Ronald verknocht is aan tv-series kijken.

Gezocht!

Vakmannen met een hart voor vakkundige installaties! Weet jij alles van techniek, bedek jij daken alsof het je tweede natuur is en beheers jij het klimaat binnen gebouwen als een echte baas?

Jos Dalhuisen

1ste Monteur

Jos weet van aanpakken. Het liefst lost deze doorgewinterde 1ste (installatie)monteur technische vraagstukken meteen op. Sinds 2018 doet hij dat uit naam van Carool. Geen wonder dat klanten en collega’s dol op hem zijn! Met grote, bedrijfsmatige projecten heeft Jos totaal geen moeite. Desondanks ervaart hij de particuliere klussen als het meest dankbaar. Zijn die succesvol afgerond, dan slaat deze doener zijn slag aan de biljarttafel.

Leon Kleverwal

Leerlingmonteur

Leon is veruit de jongste binnen team Carool. En dat is opvallend, aangezien hij hier al sinds 2013 werkzaam is. Leon deinst voor geen enkel karwei terug. Dat maakt hem ook zo’n fijne assistent, zowel in de werkplaats als daarbuiten. Want is deze ‘allrounder’ niet bezig de voorraden bij te houden of het gereedschap te onderhouden, dan gaat hij wel met de jongens mee ‘op klus’.

Martijn Diks

Leerlingmonteur

Martijn, per augustus 2018 in dienst van Carool, is de ‘stille kracht’ op zaterdagen. Onze jongste telg is er niet vies van om zijn handen uit de mouwen te steken en gaat altijd zorgvuldig te werk, zonder daar veel woorden aan te willen vuilmaken. Martijn is verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Heeft hij deze klus geklaard, dan stort hij zich op zijn brommer.