Gouden tips zijn 500 euro waard!

Gouden tips zijn 500 euro waard!

Ken jij een vakman die bij ons past?

We gooien onze wervingscampagne over een andere boeg. Carool Installatiebedrijf groeit en daarom zoeken we nieuwe enthousiaste vakmannen die bij ons passen. Met spoed zijn we op zoek naar dak- en zinkwerkers, leerling dak- en zinkwerkers, 1ste W monteurs & 2de W monteurs.

We hopen dat jij via onze tiplijn een of meerdere monteurs kan aanbevelen. De tipgever en onze nieuwe collega krijgen beide een reischeque ter waarde van 500 euro*.

Reischeque ter waarde van 500 euro?*

Ja!

Goede tips worden door ons beloond. We verwelkomen graag nieuwe collega’s die door jouw worden aanbevolen. Jij en de monteur ontvangen beide één reischeque bij het succesvol doorlopen van de proefperiode.

* Wil je exact weten aan welke actievoorwaarden je moet voldoen? Je leest ze hieronder.

  • De persoon die de sollicitant als eerste heeft opgegeven heeft recht op de beloning;
  • De sollicitant is aangemeld via www.caroolinstallatietechniek.nl/tiplijn;
  • Tipgever en sollicitant ontvangen de reischeque zodra de sollicitant een arbeidscontract heeft ondertekend en de sollicitant de proefperiode zoals besproken in het arbeidscontract heeft doorlopen;
  • Het betreft sollicitanten voor de functies van 1e W monteur, 2e W monteur of dak-/zinkwerker.
  • Deze actie loopt van 30 november 2018 tot en met 30 november 2019;
  • De beoordeling of sollicitant wordt uitgenodigd is voorbehouden aan de directie;

Stuur ons nu de gouden tip!

Met het invullen van dit formulier ontvangen wij de door jouw ingevulde gegevens direct in onze e-mailbox. Deze worden tijdelijk opgeslagen voor de duur van deze actie. De monteur die jij ons aanbeveelt ontvangt een e-mail met meer informatie en een verwijzing naar onze vacatures. Als de vakman binnen twee weken niet reageert op onze e-mail, nemen we telefonisch contact met hem op.

Gegevens Tipgever

Gegevens monteur

Bij verzenden van dit formulier gaan wij ervan uit dat de tipgever toestemming heeft om de naam, telefoonnummer en e-mailadres van de potentiële nieuwe collega te delen met ons, zodat wij een eenmalige e-mail kunnen sturen met informatie over de Carool Tiplijn, onze vacatures en tevens eenmalig telefonisch contact op kunnen nemen met diegene die jij tipt.