Dakveiligheid | Carool installatietechniek

Dakveiligheid

Er zijn meerdere wetten die het belang van een goede dakveiligheid benadrukken

Permanente valbeveiliging

Er zijn meerdere wetten die het belang van een goede dakveiligheid benadrukken. Wordt/worden er bij uw gebouw(en) regelmatig werkzaamheden verricht op daken hoger dan 2,5 meter, dan is het raadzaam om een permanente valbeveiliging aan te laten leggen. Hiermee voorkomt u valgevaar. Carool Installatiebedrijf voorziet u graag van passend advies en installeert het veiligheidssysteem dat het meest geschikt is voor uw gebouw(en). Het is van groot belang dat een permanente valbeveiliging goed wordt onderhouden, ook dit kan Carool Installatiebedrijf voor u verzorgen.

Tijdelijke valbeveiliging

Ook als er zelden werkzaamheden op de daken van uw gebouw worden verricht is een goede dakveiligheid essentieel. Maar in dat geval is het voordeliger om een tijdelijke valbeveiliging aan te laten leggen door het bedrijf dat u inhuurt. Op het moment dat Carool Installatiebedrijf werkzaamheden verricht op daken hoger dan 2,5 meter waar geen valbeveiliging aanwezig is, leggen de installateurs deze eerst aan voordat zij met de daadwerkelijke werkzaamheden beginnen.

Zo weet u zeker dat u de dakveiligheid altijd goed geregeld heeft.

Dakveiligheid | Carool installatietechniek

Offerte aanvragen dakveiligheid

Er zijn meerdere wetten die het belang van een goede dak veiligheid benadrukken. Carool Installatiebedrijf voorziet u graag van passend advies.