Carool Installatiebedrijf

Over ons

Vakmanschap van hoge kwaliteit

Bij Carool Installatiebedrijf optimaliseren we het leef- en werkklimaat van onze relaties door het toepassen van vakmanschap. Dit doen we samen met u. Want wij geloven dat iedere opdracht vraagt om maatwerk. Zo kunnen we u de beste oplossing bieden op het gebied van installatiewerk, dakbedekking en klimaatbeheersing.

Gewoon goed!

Onze installateurs hebben passie voor hun vak en leveren uitsluitend kwaliteit. Dat is niet voor niets. We zijn nuchter en zijn betrokken bij u en uw opdracht of vraagstuk. We zien het als onze taak om u te voorzien van praktisch advies en installatiewerk op maat. Oftewel, gewoon goed installatiewerk. Want alleen dan kunt u profiteren van een optimaal leef- en werkklimaat, voor uzelf en/of voor uw relaties.

Carool installatiebedrijf staat voor

Kwaliteit

Bij Carool Installatiebedrijf staat een kwalitatief goede dienstverlening centraal. Ook werken we uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en stellen we hoge eisen aan onze samenwerkende bedrijven.

Vakmanschap

Door onze ruime ervaring in de branche kunnen wij met recht zeggen dat wij enkel ambachtelijk vakmanschap bieden. Dit geldt zowel voor grote verbouwingsprojecten als kleine reparaties.

Betrouwbaar

Wij vinden een hoge mate van klanttevredenheid erg belangrijk. Daarom besteden wij veel zorg en aandacht aan het onderhouden van een goede klantrelatie. We zijn een betrouwbaar bedrijf voor onze relaties.

Betaalbaar

Wij vinden dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom kunt u altijd rekenen op een scherpe prijsstelling. Wij bieden u dan ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onze werkwijze

De wens van de klant is bij Carool Installatiebedrijf altijd het uitgangspunt. Of het nu gaat om het vervangen van een toilet, het aanleggen van een complete badkamer of het vernieuwen van het dak.

We bezoeken u op locatie en gaan met u in gesprek, hierdoor sluit onze dienstverlening feilloos aan op uw wensen.

Totaal leverancier

We bieden onze relaties het liefst een totaalpakket. Naast passend advies kunt u ook rekenen op coördinatie en planning wanneer er meerdere partijen betrokken zijn bij de realisatie van uw project. In dat geval nemen we de rol van aannemer op ons. U mag er vanuit gaan dat alle werkzaamheden goed en volgens planning worden uitgevoerd. Ook heeft u altijd één aanspreekpunt.

Historie

Carool Vredegoor

Gefrustreerd door de matige kwaliteit die hij in de installatiesector tegenkwam, richtte Carool in 2005 zijn eigen bedrijf op. Door zijn jarenlange ervaring in de installatietechniek kan hij zijn klanten met Carool Installatiebedrijf datgene bieden waar hij in gelooft: vakmanschap van hoge kwaliteit. Carool specialiseerde zich met name in zink-, lood- en koperwerk, waarvoor Carool Installatiebedrijf ook is gecertificeerd. Nu Leroy de algehele leiding over het familiebedrijf heeft, kan Carool inmiddels genieten van zijn welverdiende pensioen!

Leroy & Carool van Carool Installatietechniek

Leroy Beekman

Vanaf zijn twaalfde zocht Leroy Carool altijd op nadat hij uit school kwam. Hij keek mee, hielp een handje en maakte zo al jong kennis met het installatiewerk en het bedrijf van zijn vader. Het is dan ook niet vreemd dat Leroy in 2011 het familiebedrijf kwam versterken en zijn krachten bundelde met Carool. Hij ontwikkelde zijn vakkennis en nam op 1 januari 2016 het stokje van Carool over. Daarmee staat hij aan het roer van Carool Installatiebedrijf. Leroy heeft de ambitie om het familiebedrijf naar een nog hoger niveau te tillen en te groeien in omvang. De no-nonsense mentaliteit, de betrokkenheid en het leveren van kwaliteit blijven voor Leroy essentieel en vormen belangrijke kernwaarden binnen Carool Installatiebedrijf.