Ons team

Leroy

Eigenaar

Leroy maakt sinds 2008 deel uit van ons team en heeft de dagelijkse leiding in handen. We kennen de directeur/eigenaar als iemand die betrokken is bij iedere klus, klant en personeelslid. Leroy gaat altijd voor de beste kwaliteit en het mooiste resultaat. Hij verwacht veel van de mensen om hem heen, maar zijn meegaandheid en humor helpen te zorgen voor een goede balans en een prettige werksfeer.

Joke

Administratie

‘De vrouw van’. Samen met Carool richtte zij in 2005 het bedrijf op. Joke is van alle markten thuis: administratie, planning, offertes en personeelszaken zijn haar op het lijf geschreven. Een echte duizendpoot; dit verklaart tevens het ontbreken van een officiële functietitel. Haar humor, klantgerichtheid, betrokkenheid én oplossingsgerichtheid kan iedereen waarderen. De vakantietrips die ze graag maakt met haar man, zijn haar dan ook van harte gegund!

Karin

Financiële administratie

Sinds 1 april 2020 werkt Karin met plezier in dit familiebedrijf, waar elke dag veel afwisseling is. Het werken met cijfers vindt ze heerlijk en het ordenen van de financiële administratie is dan ook zeker aan haar besteed. Naast het werk wandelt en tennist ze graag.

Erwin

Werkvoorbereider

Erwin is werkvoorbereider bij ons sinds 2020. Hij brengt een berg aan ervaring mee omdat hij vanaf 2010 als monteur voor Carool werkt. Want werken, dat kan Erwin! Zijn loyaliteit aan het bedrijf vertaalt zich tevens in heel veel variatie in werkzaamheden, waaronder duurzame installatietechnieken. Eenmaal thuis gaat het klussen ‘rustig’ verder, als hij bijvoorbeeld aan zijn motor sleutelt.

Leon

Engineer / werkvoorbereider

Leon werkt als sinds 2013 bij Carool en sinds november 2020 is hij onze engineer. Hij deinst voor geen enkel karwei terug. Dat maakt hem ook zo’n fijne collega, zowel in de werkplaats als op kantoor. Want is deze ‘allrounder’ niet bezig met het uitwerken van projecten, dan gaat hij wel met de jongens mee ‘op klus’.

Ronald

Monteur

Ronald is een enthousiaste 1e monteur en een zeer gewaardeerde collega. Sinds 2015 is hij de aangewezen man voor uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Alles wat met riool, gas, water en verwarming te maken heeft, behoort tot zijn specialiteit. Van deze veelzijdigheid leeft hij helemaal op. Al is tussendoor opladen geen overbodige luxe met zo’n drukke baan. Komt dat even goed uit dat Ronald verknocht is aan tv-series kijken.

Ronald

Monteur / zinkwerker

Ronald versterkt sinds 2014 het team van Carool. Eerst als zelfstandige en vanaf 2018 in dienst van Carool als 1ste monteur en zinkwerker. In het werk is Ronald een alleskunner als het gaat om uiteenlopende projecten wat betreft zink, koper, dakwerk, sanitair, luchtbehandeling, CV, airconditioning, warmtepompen en calculaties. Het plezier in het werk beleeft hij dan ook juist door die verschillende facetten van het vak, het altijd streven naar perfectie in oplossingen en de gezelligheid onder elkaar bij Carool! Na werktijd trapt Ronald graag een balletje, geniet hij van zijn dierbaren en als fervent natuurliefhebber kun je hem zomaar tegenkomen op de camping of in een hip duikpak!

Jos

Koeltechnisch expert

Jos is de koeltechnisch expert van Carool. Sinds 2019 werkt hij bij Carool met een aanstekelijke bevlogenheid voor het vak als 1e monteur. Daarin is hij breed inzetbaar voor installatiewerk van ventilatie, airconditioning, warmtepompen en CV-installaties. Die afwisseling is aan Jos wel besteed. Klantcontact, precisie in het werk en de tijd nemen voor het project staan bij hem hoog in het vaandel. Jos en sleutelen kun je in één adem noemen, want in de vrije tijd is hij ook maar wat graag lekker praktisch bezig met hout- en metaalbewerking en machines. ‘Als het maar beweegt!’

Dylan

Monteur

Dylan versterkt sinds 1 februari 2020 het team van Carool als monteur (woning, elektronische installaties en utiliteit). Interactie met mensen en de afwisseling is wat zijn werkdagen leuk maakt. Helemaal als hij bij een nieuwbouw project van begin tot eind kan bijdragen. Wordt het ingewikkelder, dan wordt het ook leuker. Vind je hem niet bij een project, dan vind je hem vast in de keuken.

Alfred

Dakdekker

Onze dakdekker Alfred is gespecialiseerd in het leggen van Apax en PVC op platte daken. Het liefst is hij buiten en maakt hij onze klanten blij met een waterdicht dak. Als hij tijd over heeft gaat hij het liefst mountainbiken of klussen thuis.

Fabrizio van Carool Installatietechniek

Fabrizio

Dakdekker

Kunststof daken en Apax is wat hij het liefste installeert op de daken van onze klanten. Fabrizio is het team eind augustus 2020 komen versterken als leerling dakdekker. En net als Alfred is hij het liefst de hele dag buiten. Ook in de weekenden als hij vist op grote karpers.

Martin

Monteur

Nino

Servicemonteur

Nino werkt sinds juni 2022 bij Carool. Hij is met name verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden. Dat doet hij met veel plezier, want wat is er nou mooier dan iemand helpen die in de kou zit of zonder warm water? Als hij vertrekt laat hij altijd een tevreden klant achter. Opdrachten van A tot Z realiseren en alle uitdagingen die je onderweg tegenkomt oplossen vindt hij het mooie aan zijn vak. In zijn vrije tijd vind hij het heerlijk om te sporten of met vrienden af te spreken.

Koen

Monteur

Vanaf maart 2021 is Koen het team komen versterken als 1e monteur installatietechniek. Zijn specialiteit is het uitvoeren van warmtepomp installaties. Hij houdt zich voornamelijk bezig met installatiewerkzaamheden op nieuwbouwprojecten. Waar een ander misschien een beetje zenuwachtig zou worden vindt hij grote projecten met gecompliceerde installaties juist een geweldige uitdaging! In zijn vrije tijd pakt hij graag een terrasje met vrienden. De zomers kunnen hem niet lang genoeg duren.

Leon

Monteur / Zinkwerker

Vanaf augustus 2021 is Leon werkzaam als leerling monteur niveau 3. Hij voert installatiewerkzaamheden uit, maar is daarnaast ook druk bezig om de fijne kneepjes van het zinkwerk onder de knie te krijgen. Leon vindt sfeer op de werkvloer heel belangrijk. Hij ziet zichzelf als een echte sfeermaker. Dat een goede sfeer niet alleen om grappen en grollen gaat laat hij zien door klaar te staan voor zijn collega’s als ze hem nodig hebben. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar het voetbalstadion om zijn club Go Ahead Eagles aan te moedigen. Speelt Go Ahead niet dan spreekt hij graag af met zijn vrienden om wat gezelligs te ondernemen.

Boyd

Monteur

Bij Carool houden we wel van een geintje, maar dat Boyd precies op 1 april als monteur in dienst kwam is puur toeval. Boyd werkt graag met zijn handen en vindt het een uitdaging om zo netjes mogelijk te werken. Dat is een geweldige eigenschap wanneer je verantwoordelijk bent voor het aanleggen van leidingen, rioleringen en CV installaties. Sporten is een van Boyd zijn hobby’s, maar ook een uitnodiging om gezellig wat te gaan drinken met vrienden zal hij niet snel afslaan.

Pascal van Carool installatie techniek

Pascal

Leerling monteur

Pascal is 19,  maar kan toch al zeggen dat hij heel wat jaartjes meeloopt binnen het team van Carool installatietechniek. In 2019 heeft hij stage gelopen en omdat dit van beide kanten goed beviel is hij in 2021 in dienst gekomen. Pascal maakt zich verdienstelijk in de ruwbouw en het afmonteren. Hij is een echte teamplayer en vindt het fijn om zijn collega’s te helpen. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan brommers en ook gezellig uitgaan met vrienden is iets dat hij graag doet.

Mart

Zaterdaghulp