Ons team

Ons team

Leroy Beekman

Eigenaar

Leroy maakt sinds 2008 deel uit van ons team en heeft de dagelijkse leiding in handen. We kennen de directeur/eigenaar als iemand die betrokken is bij iedere klus, klant en personeelslid. Leroy gaat altijd voor de beste kwaliteit en het mooiste resultaat. Hij verwacht veel van de mensen om hem heen, maar zijn meegaandheid en humor helpen te zorgen voor een goede balans en een prettige werksfeer.

Joke Vredegoor

Administratie

‘De vrouw van’. Samen met Carool richtte zij in 2005 het bedrijf op. Joke is van alle markten thuis: administratie, planning, offertes en personeelszaken zijn haar op het lijf geschreven. Een echte duizendpoot; dit verklaart tevens het ontbreken van een officiële functietitel. Haar humor, klantgerichtheid, betrokkenheid én oplossingsgerichtheid kan iedereen waarderen. De vakantietrips die ze graag maakt met haar man, zijn haar dan ook van harte gegund!

Karin Maatman

Financiële administratie

Sinds 1 april 2020 werkt Karin met plezier in dit familiebedrijf, waar elke dag veel afwisseling is. Het werken met cijfers vind ze heerlijk en het ordenen van de financiële administratie is dan ook zeker aan haar besteed. Naast het werk wandelt en tennist ze graag.

Erwin Stufken

Werkvoorbereider / 1ste monteur

Erwin is de Benjamin onder de (1ste) monteurs. Dat neemt echter niet weg dat hij een berg aan ervaring heeft opgebouwd sinds hij in 2010 voor Carool werkt. Want werken, dat kan Erwin! Zijn loyaliteit aan het bedrijf vertaalt zich tevens in heel veel variatie in werkzaamheden, waaronder duurzame installatietechnieken. Eenmaal thuis gaat het klussen ‘rustig’ verder, als hij bijvoorbeeld aan zijn motor sleutelt.

Leon Kleverwal

Engineer

Leon werkt als sinds 2013 bij Carool en sinds november 2020 is hij onze engineer.

Hij deinst voor geen enkel karwei terug. Dat maakt hem ook zo’n fijne collega, zowel in de werkplaats als op kantoor.  Want is deze ‘allrounder’ niet bezig met het uitwerken van projecten, dan gaat hij wel met de jongens mee ‘op klus’.

Ronald Hamer

1ste Monteur

Ronald is een enthousiaste 1e monteur en een zeer gewaardeerde collega. Sinds 2015 is hij de aangewezen man voor uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Alles wat met riool, gas, water en verwarming te maken heeft, behoort tot zijn specialiteit. Van deze veelzijdigheid leeft hij helemaal op. Al is tussendoor opladen geen overbodige luxe met zo’n drukke baan. Komt dat even goed uit dat Ronald verknocht is aan tv-series kijken.

Ronald Bakema

1ste monteur en zinkwerker

Ronald versterkt sinds 2014 het team van Carool. Eerst als zelfstandige en vanaf 2018 in dienst van Carool als 1ste monteur en zinkwerker. In het werk is Ronald een alleskunner als het gaat om uiteenlopende projecten wat betreft zink, koper, dakwerk, sanitair, luchtbehandeling, CV, airconditioning, warmtepompen en calculaties. Het plezier in het werk beleeft hij dan ook juist door die verschillende facetten van het vak, het altijd streven naar perfectie in oplossingen en de gezelligheid onder elkaar bij Carool! Na werktijd trapt Ronald graag een balletje, geniet hij van zijn dierbaren en als fervent natuurliefhebber kun je hem zomaar tegenkomen op de camping of in een hip duikpak!

Jos Bleumink | Carool Installatiebedrijf

Jos Bleumink

Koeltechnisch expert

Jos is de koeltechnisch expert van Carool. Sinds 2019 werkt hij bij Carool met een aanstekelijke bevlogenheid voor het vak als 1e monteur. Daarin is hij breed inzetbaar voor installatiewerk van ventilatie, airconditioning, warmtepompen en CV-installaties. Die afwisseling is aan Jos wel besteed. Klantcontact, precisie in het werk en de tijd nemen voor het project staan bij hem hoog in het vaandel. Jos en sleutelen kun je in één adem noemen, want in de vrije tijd is hij ook maar wat graag lekker praktisch bezig met hout- en metaalbewerking en machines. ‘Als het maar beweegt!’

Dylan Van de Logt | Carool Installatiebedrijf

Dylan Van de Logt

Leerling monteur

Dylan versterkt sinds 1 februari 2020 het team van Carool als leerling monteur (woning, elektronische installaties en utiliteit). Interactie met mensen en de afwisseling is wat zijn werkdagen leuk maakt. Helemaal als hij bij een nieuwbouw project van begin tot eind kan bijdragen. Wordt het ingewikkelder, dan wordt het ook leuker. Vind je hem niet bij een project, dan vind je hem vast in de keuken.

Alfred ter Horst | Carool Installatiebedrijf

Alfred ter Horst

Dakdekker

Onze dakdekker Alfred is 54 jaar en gespecialiseerd in het leggen van Apax en PVC op platte daken. Het liefst is hij buiten en maakt hij onze klanten blij met een waterdicht dak. Als hij tijd over heeft gaat hij het liefst mountainbiken of klussen thuis.

Fabrizio Piga | Carool Installatiebedrijf

Fabrizio Piga

Dakdekker

Kunststof daken en Apax is wat hij het liefste installeert op de daken van onze klanten. Fabrizio is het team eind augustus 2020 komen versterken als leerling dakdekker. En net als Alfred is hij het liefst de hele dag buiten. Ook in de weekenden als hij vist op grote karpers.

Pascal Brinkman | Carool Installatiebedrijf

Pascal Brinkman

Leerling monteur

Mart Diks | Carool Installatiebedrijf

Mart Diks

Leerling monteur

Mart is dé sympathieke, onmisbare kracht op de zaterdag, waar hij als algemeen medewerker alle voorkomende werkzaamheden bij Carool doet! Sinds 2019 is deze vrolijke, goedlachse jongeman in dienst van Carool. Mart is een goede teamplayer en weet bijzonder fijn samen te werken met zijn collega’s. Zijn collega’s ervaren hem als erg leergierig en zeker niet bang om de handen uit de mouwen te steken! De variatie in het werk maakt dat hij alles met veel bevlogenheid doet. In zijn vrije uurtjes sleutelt hij ijverig door en anders zet hij letterlijk alle zeilen bij, op het water: in de zeilsport!