intergas-xtend-1

Hybride warmtepomp

Intergas Xtend hybride warmtepomp

 

 

 

Een nieuwe ketel combineren we vaak met de Intergas Xtend. Dit is een hybride warmtepomp die u veel voordelen biedt. Dankzij het slimme systeem van de Ingergas Xtend zit u er altijd warmpjes bij en bespaart u tegelijkertijd op uw gasverbruik. De hybride warmtepomp is een duurzame keuze, die te combineren is met uw huidige of een nieuwe ketel. U kunt uw huis verduurzamen zonder dat er een ingrijpende verbouwing nodig is.

Besparen en verduurzamen

De Intergas Xtend hybride warmtepomp is een slimme keuze. Het systeem schakelt namelijk in op het moment dat u dat wilt. Bijvoorbeeld op het meest duurzame of juist op het meest voordelige moment, dit bepaalt u zelf. Het systeem doet vervolgens de rest. Zo zit u er altijd warmpjes bij, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Goede combinatie

Wanneer het tijd is voor een nieuwe ketel, kijken we met u naar de beste oplossing voor uw woonsituatie. Ook wanneer u wilt verduurzamen maar uw ketel nog niet toe is aan vervanging, denken we met u mee. Wist u dat de Intergas Xtend ook in dat geval uitkomst biedt? Deze hybride warmtepomp is makkelijke te combineren en te koppelen met de meest gangbare cv-ketels. Extra fijn: het systeem is zeer compact waardoor er weinig ruimte nodig is.

Bent u benieuwd of de Intergas Xtend hybride warmtepomp gecombineerd kan worden met uw huidige cv- ketel? Informeer naar de mogelijkheden.

intergas-xtend-1

Offerte aanvragen Hybride warmtepomp

Bent u benieuwd of de Intergas Xtend hybride warmtepomp gecombineerd kan worden met uw huidige cv-ketel?

Afgeronde projecten

Xtend geplaatst

Xtend geplaatst