Vloerverwarming | Carool installatiebedrijf

Vloerverwarming

Vloerverwarming bevordert het wooncomfort

Steeds vaker wordt gekozen voor vloerverwarming. Het bevordert namelijk het wooncomfort. Carool Installatiebedrijf heeft alles in huis om de volledige aanleg van uw vloerverwarming te realiseren en heeft ervaring met diverse aanlegmethoden.

Aanbod vloerverwarming

Er zijn verschillende methodes om een vloerverwarming aan te leggen. Voor ieder type vloerverwarming is een verdeelunit nodig. Dit is het hart van uw vloerverwarming en zorgt ervoor dat het water door de buizen gepompt wordt.

Frezen

Wanneer uw vloerverwarming aangelegd wordt in een cement-, beton- of fermacell vloer passen we de freesmethode toe. Hierbij frezen we sleuven van 17 tot 18 mm diep die gemiddeld 10, 15 of 20 cm van elkaar liggen. De afstand is afhankelijk van de gewenste warmteafgifte en het door u gekozen type vloerverwarming.

Krimpnetten/matten

Wanneer er niet gefreesd kan worden, werken we met folie met daarop draadstaalmatten, ook wel krimpnetten genoemd . De verwarmingsbuis wordt op de krimpnetten gemonteerd, met een tussenruimte van 10, 15 of 20cm. Deze afstand is afhankelijk van de gewenste warmteafgifte en het door u gekozen type vloerverwarming.

Benieuwd naar de verwarmingsmogelijkheden voor uw situatie? Wij maken graag een afspraak met u.

Vloerverwarming | Carool installatiebedrijf

Offerte vloerverwarming aanvragen

Bent u op zoek naar een vloerverwarming? Laat u informeren wat voor u de beste oplossing is.