Steeds vaker wordt gekozen voor vloerverwarming. Het bevordert namelijk het  wooncomfort. Carool Installatiebedrijf heeft alles in huis om de volledige aanleg van uw vloerverarming te realiseren en heeft ervaring met diverse aanleg methoden. Voor ieder type vloerverwarming is een verdeel unit nodig. Dit is het hart van uw vloerverwarming en zorgt ervoor dat het water door de buizen gepompt wordt.

Frezen

Wanneer uw vloerverwarming aangelegd wordt in een cement-, beton- of fermacell vloer passen we de freesmethode toe. Hierbij frezen we sleuven van 17 tot 18 mm diep die gemiddeld 10,15 of 20 cm van elkaar liggen. De afstand is afhankelijk van de gewenste warmte afgifte en het door u gekozen type vloerverwarming.

Krimpnetten/matten

Wanneer er niet gefreesd kan worden, werken we met folie met daarop draadstaalmatten, ook wel krimpnetten genoemd . De verwarmingsbuis wordt op de krimpnetten gemonteerd, met een tussenruimte van 10,15 of 20cm. Deze afstand is afhankelijk van de gewenste warmteafgifte en het door u gekozen type vloerverwarming.

Benieuwd naar de verwarmingsmogelijkheden voor uw situatie? Wij maken graag een afspraak met u.

OFFERTE AANVRAGENCONTACT OPNEMENTERUG NAAR INSTALLATIETECHNIEK
Vloerverwarming_vrezen