CV-ketel vernieuwd bij familie Eskes

Voor iedere deur die dichtgaat, gaat weer een nieuwe deur open! Voor Familie Eskes was het afscheid nemen van hun oude CV-ketel die 20 jaar trouwe dienst heeft gedaan.

Gelukkig hoefden zij niet lang zonder verwarming in huis te zitten. In het verleden heeft Carool een keuken aangesloten bij de Familie Eskes, waar zij een positieve ervaring mee hadden. Een telefoontje naar Carool was dan ook snel gepleegd!

Op de vrijdag dat de CV-ketel het begaf kwam diezelfde avond Leroy Beekman persoonlijk aan huis om de staat van de CV-ketel te beoordelen. In goede samenspraak is er besloten een nieuwe CV-ketel te monteren. Om niet voor onaangename financiële verrassingen te komen is er een offerte opgesteld, waarin de familie zich kon vinden in de totaalprijs, die voor hen niet te hoog uitviel.

Direct na het weekend stonden de monteurs van Carool paraat om een Intergas Kombi Kompakt HRE te installeren. En op advies van Carool is er meteen een thermostaat vernieuwd, wat erg welkom was. In up-tempo in een middag tijd, was de klus geklaard naar tevredenheid van de familie.

Terugblikkend naar de ervaring van de Familie Eskes met de diensten van Carool, zijn zij niets anders dan lovend. Zij zijn zeer content over het geleverde werk wat netjes wordt uitgevoerd en geheel in lijn was met de verwachting die zij erbij hadden. Hierom bevelen zij Carool ook graag aan bij anderen. Met een ‘dikke 8’ als beoordelingscijfer, kan Carool niets anders dan trots zijn! En we hopen natuurlijk dat de Familie Eskes lang mag genieten van de nieuwe CV-combiketel en thermostaat!