Reviews

Rene, Hoog Soeren

Geweldige service!

Carool heeft bij mij een heel duurzaam en innovatief verwarmingssysteem aangelegd. Geen moeite was hen te veel om dit perfect op te leveren, complimenten!

Kristel, Deventer

Snelle vakmannen

Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren met vakmannen die weten wat ze doen. De communicatie is prettig en zuiver en de werkzaamheden worden door een prettig team uitgevoerd. Een absolute aanbeveling.

Hans , Klarenbeek

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.( vervangen dakgoten). De communicatielijntjes zijn kort. Er wordt vakwerk geleverd. Je kunt merken dat de monteurs hart hebben voor de zaak. Het is ook prettig dat er rekening wordt gehouden met speciale wensen en men houdt zich aan de afspraken.

Klaas Jan , Apeldoorn

Snel gereageerd

Mijn 15 jaar oude Remeha CV-ketel verloor druk. De monteur kon vrij snel komen kijken en constateerde dat de warmtewisselaar stuk was. Vervangen was niet meer verstandig bij die leeftijd. Dezelfde dag kreeg ik een prijsopgave voor een nieuwe ketel en de volgende dag omstreeks 08:00 was de monteur present om de nieuwe ketel te installeren. Vóór 11:00 was hij klaar en functioneerde alles weer. De monteur heeft alles netjes opgeruimd en ik ben tevreden!

Jaap , Apeldoorn

Al 13 jaar klant

Via via kwamen wij 13 jaar geleden toen we in Apeldoorn bekwamen wonen, in contact met Carool. Voor al onze problemen op het gebied van aanleg riolering, verwarming, waterleiding en schoorsteenraparatie konden we bij hen terecht. Nu voor een lekkende verwarmingsbuis vanwege frezen voor de vloerverwarming. Binnen no time was dat weer hersteld zodat de vloer gelegd kon worden.

Mark, Leuvenheim

Klantvriendelijk

Het bedrijf is erg vriendelijk, op tijd gemeld wanneer de monteur zou komen. de monteur, loodgieter, is zeer vakbekwaam, en uiterst prettig in omgang. fijn gepraat en koffie gedronken! Alles keurig gemonteerd en zeer behulpzaam met de pannen op het dak terugleggen. alles weer goed opgeruimd..

van Dijk , Beemte Broekland

Goed

De monteur kwam een onverwacht probleem tegen en loste dat doeltreffend op.

Henk jan , Klarenbeek

Vakmensen

Echt vriendelijke hard werken de mensen met oog voor kwaliteit en goed advies De prijs kwaliteit is ook super

Marieke , Brummen

Snelle service

Ondanks de vakantieperiode werd ik snel en deskundig geholpen door de zinkwerker van Carool, bij de lekkage op het dak van ons huis.

Rene , Apeldoorn

Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf, leveren net werk conform de afspraak. Monteur was netjes op de afgesproken tijd aanwezig, en heeft de werkzaamheden naar tevredenheid afgerond.

Diana , Apeldoorn

Goed vakmanschap

Ze komen hun afspraken na. Monteurs waren goede vakmensen. Klein puntje van kritiek: iets beter oog hebben voor feit dat het een woonhuis met een parketvloer was.

Mascha , Deventer

Volgens afspraak

Nieuwe cv ketel en afzuiging geplaatst en een paar verbetering aan gebracht. Gezellige mannen en ze werken netjes. De na zorg van wat storingen was ook goed en snel. BEDANKT mannen we zijn erg blij met jullie.

Lees hier nog meer reviews.